Mini Size

10 euro per box

Inclusief btw
Per box 4 Martabak Mini's

Regular Size

10 euro per box

Inclusief btw
Formaat gietijzeren pan = 19 cm

Smakelijke

Serveertips

Onze

Smaken

Smakelijke

Serveertips

Lees hieronder de bestelvoorwaarden

Martabak Mini Nederland

Voorlopig te bestellen via instagram: @martabakker070 of email: info@martabakker.nl

Nieuw!

Jouw favoriete martabak is nu op alle dagen te bestellen en af te halen bij onze shop in shop winkel aan de Reinkenstraat 3 te Den Haag

Één van de dromen is werkelijkheid geworden! Wat begonnen is vanuit de keuken thuis en het deelnemen aan evenementen, is inmiddels uitgegroeid tot een landelijke bekendheid en de verkoop vanuit een winkelpand.

Het concept van de (afhaal) toko Kitchen Kita is ontwikkeld door #Martabakker i.s.m. @havesome_t_studio en is daar zelf actief. Naast de heerlijke Indonesische maaltijden is er ook daily fresh Martabak Manis verkrijgbaar.

Het is nu dus mogelijk om jouw Martabak Manis te bestellen en de volgende dag op te halen bij Kitchen Kita x #Martabakker aan de Reinkenstraat 3 in Den Haag. En daarmee is dit de eerste en enige toko in Nederland/ Europa waar daily fresh Martabak Manis te verkrijgen is van de #Martabakker!

Inmiddels hebben Martabak Manis fans uit oa Arnhem, Zuid-Limburg, Amsterdam en zelfs uit Duitsland een dagje Den Haag gecombineerd met een bezoekje aan Kitchen Kita x #Martabakker speciaal voor de Martabak Manis!

0